Elektrische step Amsterdam Noord

Trots presenteren wij jou hét nieuwe vervoersmiddel van Amsterdam Noord

Wil jij als één van de eerste in Amsterdam Noord een elektrische step bemachtigen? Bestel dan nu jouw elektrische step bij elektrischestepamsterdam.nl. Let wel op, dit is volkomen legaal!

• Elektrische steps vanaf €1699-

• Beste prijs/kwaliteit verhouding

• Vaak een snelle levering mogelijk

• Elektrische steps met een lange range

Elektrische steps in Nederland

Elektrische steps die bij elektrischestepamsterdam.nl in de verkoop zijn, zijn wel toegestaan voor de openbare weg. In de andere landen om ons heen is het beeld van elektrische steps niet meer weg te denken, maar in Nederland is de overheid hier toch wat voorzichtiger mee. Elektrischestepamsterdam.nl hoopt binnenkort zijn assortiment uit te breiden met meer elektrische steps die wel zijn toegestaan op de openbare weg!

De merken

Op het moment worden bij elektrischestepamsterdam.nl de elektrische steps van Veeley verkocht. Dit Nederlandse bedrijf zorgt ervoor dat er steeds meer elektrische steps legaal op de openbare weg zullen rijden in Nederland.   Snel zullen wij dit uitbreiden met meer merken die toegestaan zijn op de Nederlandse openbare weg. Amsterdam Noord heeft natuurlijk mooie plekken waar jij jouw elektrische step zou kunnen uitproberen.

Jij kunt in ieder geval altijd bij ons terecht voor al jouw vragen met betrekking tot het berijden van een elektrische step in Amsterdam Noord.

Quote 2

‘Eindelijk een elektrische step die toegestaan is in Nederland’.

Julia de Hen
Quote

‘Ik had een aantal vragen over het gebruik van mijn elektrische step en ik werd geweldig geholpen’

Salman Khan

Snel in de verkoop!

De kwaliteit e-steps van Amsterdam

Koop nu
Openingstijden

Maandag – Vrijdag

09:00 ~ 19.00

SATURDAY

09:00 ~ 17:00