Elektrische step Buitenveldert

Trots presenteren wij jou hét nieuwe vervoersmiddel van Amsterdam Buitenveldert

Zie jij het wel zitten om als een van de eerste bewoners van Buitenveldert een mooie, veilig elektrische step te verkrijgen? Wie weet snel jij wel binnenkort richting bijvoorbeeld de VU op jouw elektrische step. Interessant? Bekijk dan snel het aanbod van elektrischestepamsterdam.nl en wie weet vind jij jouw nieuwe vervoersmiddel wel op onze webshop.  Let op, deze steps zijn toegestaan op de openbare weg!

• Elektrische steps vanaf €1699-

• Beste prijs/kwaliteit verhouding

• Vaak een snelle levering mogelijk

• Elektrische steps met een lange range

Elektrische steps in Nederland

Elektrische steps in Nederland zijn helaas nog niet zo gewoon als in de landen om ons heen. Waar je ook kijkt in grote steden zoals Antwerpen en Berlijn, je zal de elektrische step niet kunnen missen. Elektrische steps die bij elektrischestepamsterdam.nl in de verkoop zijn, zijn echter wel toegestaan voor de openbare weg. Elektrischestepamsterdam.nl hoopt binnenkort zijn assortiment uit te kunnen breiden met meer elektrische steps die  zijn toegestaan op de openbare weg! Het is allemaal nogal onduidelijk, lees daarom ook onze pagina regelgeving elektrische step Amsterdam.

De merken

De beste en veiligste elektrische steps komen nu van het wel bekende merk Veeley! Snel zullen wij dit uitbreiden met meer merken die toegestaan zijn op de Nederlandse openbare weg. Amsterdam Buitenveldert heeft natuurlijk mooie plekken waar jij jouw elektrische step zou kunnen uitproberen.

Jij kunt in ieder geval altijd bij ons terecht voor al jouw vragen met betrekking tot het berijden van een elektrische step in Amsterdam Buitenveldert.

Bekijk onze openingstijden
Quote 2

‘Eindelijk een elektrische step die toegestaan is in Nederland’.

Julia de Hen
Quote

‘Ik had een aantal vragen over het gebruik van mijn elektrische step en ik werd geweldig geholpen’

Salman Khan

Snel in de verkoop!

De kwaliteit e-steps van Amsterdam Zuid

Koop nu
Openingstijden

Maandag – Vrijdag

09:00 ~ 19.00

SATURDAY

09:00 ~ 17:00