Locaties elektrische steps in Amsterdam

Trots presenteren wij jou de nieuwste elektrische steps van Amsterdam

Wil jij als één van de eerste in heel Amsterdam de stad verkennen op een elektrische step. Bestel dan nu jouw elektrische step bij elektrischestepamsterdam.nl. Let wel op, dit is volkomen op eigen risico. Een elektrische step voor eigen terrein of voor op vakantie is natuurlijk ook geweldig! Wij zien klanten vanuit Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Oost etc. voorbij komen.

• Elektrische steps vanaf €399-

• Beste prijs/kwaliteit verhouding

• Snelle levering

• Elektrische steps met een lange range

Wil jij meer informatie over onze modellen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor jou klaar om jouw alles uit te leggen over de elektrische step in Amsterdam.

Elektrische steps in Nederland

Elektrische steps die bij elektrischestepamsterdam.nl verkocht worden, zijn nog niet toegestaan op de Nederlandse wegen, omdat zij nog niet voldoen aan alle voorwaarden die gesteld zijn. In andere landen zijn de elektrische steppen niet meer weg te denken, maar in Nederland is dit een ander verhaal. Nederland zit in een transitie waar nu uiteindelijk de eerste elektrische steppen geleverd kunnen worden die wel toegestaan zijn. Wij van elektrischestepamsterdam.nl blijven natuurlijk constant op de hoogte van alle nieuwtjes over de regelgeving wat betreft elektrische steps in Amsterdam.

Binnenkort hopen wij ons assortiment te verbreden met elektrische steps die wél zijn toegestaan op de openbare weg. De regelgeving in Amsterdam is ook weer net ietsjes anders dan in de rest van Nederland, dus het is belangrijk om ook mét toegestane elektrische steps goed op de regels te passen die voor Amsterdam gelden.

De merken

Op het moment worden bij elektrischestepamsterdam.nl de elektrische steps van verschillende merken uit China verkocht. Snel zullen wij dit uitbreiden met merken die toegestaan zijn op de Nederlandse openbaren weg.

Jij kunt in ieder geval altijd bij ons terecht voor al jouw vragen met betrekking tot het berijden van een elektrische step in Amsterdam.

Quote 2

‘Eindelijk een elektrische step die toegestaan is in Nederland’.

Julia de Hen
Quote

‘Ik had een aantal vragen over het gebruik van mijn elektrische step en ik werd geweldig geholpen’

Salman Khan
Openingstijden

Maandag – Vrijdag

 

SATURDAY