Elektrische step Amsterdam West

Trots presenteren wij jou hét nieuwe vervoersmiddel van Amsterdam West

Zie jij het wel zitten om als een van de eerste bewoners van Amsterdam West een mooie, veilig elektrische step te verkrijgen? Wie weet kan jij binnenkort wel op jouw elektrische step door het Vondelpark steppen. Lijkt jou dit wel wat? Bekijk dan snel het aanbod van elektrischestepamsterdam.nl en wie weet vind jij jouw nieuwe vervoersmiddel wel op onze webshop.

• Elektrische steps vanaf €1699-

• Beste prijs/kwaliteit verhouding

• Vaak een snelle levering mogelijk

• Elektrische steps met een lange range

Elektrische steps in Nederland

Elektrische steps in Nederland zijn zoals bekend nog niet zo gewoon als in de landen om ons heen. Elektrische steps moeten in ons kikkerlandje nog op grote schaal worden toegestaan door het RDW.  Waar je ook kijkt in grote steden om ons heen in Antwerpen en Berlijn, je zal de elektrische step niet kunnen missen. Elektrische steps die bij elektrischestepamsterdam.nl in de verkoop zijn, zijn echt wel toegestaan voor de openbare weg. Wij, van Elektrischestepamsterdam.nl,  hopen binnenkort ons  assortiment uit te breiden met meer elektrische steps die wel zijn toegestaan op de openbare weg! Het is allemaal nogal onduidelijk, lees daarom ook onze pagina regelgeving elektrische step Amsterdam.

De merken

De beste en veiligste elektrische steps komen nu van Veeley. Snel zullen wij dit uitbreiden met meer merken die toegestaan zijn op de Nederlandse openbare weg. Amsterdam West heeft natuurlijk mooie plekken waar jij jouw elektrische step zou kunnen uitproberen.

Jij kunt in ieder geval altijd bij ons terecht voor al jouw vragen met betrekking tot het berijden van een elektrische step in Amsterdam West

Bekijk onze openingstijden
Quote 2

‘Eindelijk een elektrische step die toegestaan is in Nederland’.

Julia de Hen
Quote

‘Ik had een aantal vragen over het gebruik van mijn elektrische step en ik werd geweldig geholpen’

Salman Khan

Snel in de verkoop!

De kwaliteit e-steps van Amsterdam Zuid

Koop nu
Openingstijden

Maandag – Vrijdag

09:00 ~ 19.00

SATURDAY

09:00 ~ 17:00