Elektrische step Amsterdam Zuid

Trots presenteren wij jou hét nieuwe vervoersmiddel van Amsterdam Zuid

Zie jij het wel zitten om als een van de eerste bewoners van Amsterdam Zuid een mooie, veilig elektrische step te verkrijgen? Bekijk dan snel het aanbod van elektrischestepamsterdam.nl en wie weet vind jij jouw nieuwe vervoersmiddel wel op onze webshop.  Let wel op, deze elektrische step is wél toegestaan.

• Elektrische steps vanaf €1699-

• Beste prijs/kwaliteit verhouding

• Vaak een snelle levering mogelijk

• Elektrische steps met een lange range

Elektrische steps in Nederland

Elektrische steps die bij elektrischestepamsterdam.nl in de verkoop zijn, zijn  toegestaan voor de openbare weg. Er zijn er nog maar weinig die toegestaan zijn, maar hopelijk komt daar natuurlijk snel verandering in! In de andere landen om ons heen is het beeld van elektrische steps niet meer weg te denken, maar in Nederland is de overheid hier toch wat voorzichtiger mee. Elektrischestepamsterdam.nl hoopt binnenkort zijn assortiment uit te breiden met meer elektrische steps die wel zijn toegestaan op de openbare weg! Het is allemaal nogal onduidelijk, lees daarom ook onze pagina regelgeving elektrische step Amsterdam.

De merken

Voor nu worden bij elektrischestepamsterdam.nl de elektrische steps van Veeley verkocht. Snel zullen wij dit uitbreiden met meer merken die toegestaan zijn op de Nederlandse openbaren weg. Amsterdam Zuid heeft natuurlijk mooie plekken waar jij jouw elektrische step zou kunnen uitproberen.

Jij kunt in ieder geval altijd bij ons terecht voor al jouw vragen met betrekking tot het berijden van een elektrische step in Amsterdam Zuid.

Bekijk onze openingstijden
Quote 2

‘Eindelijk een elektrische step die toegestaan is in Nederland’.

Julia de Hen
Quote

‘Ik had een aantal vragen over het gebruik van mijn elektrische step en ik werd geweldig geholpen’

Salman Khan

Snel in de verkoop!

De kwaliteit e-steps van Amsterdam Zuid

Koop nu
Openingstijden

Maandag – Vrijdag

09:00 ~ 19.00

SATURDAY

09:00 ~ 17:00